Winnaar Hartemèrt-raadspel bekend

Cor van den Berg is de winnaar geworden van de gratis kaarten voor de voorstelling ‘One flew over the Cuckoo’s nest’ die op op vrijdag 16 november in de nieuwe theaterzaal van ’t Spectrum wordt opgevoerd.

De kaarten werden door stichting Meij beschikbaar gesteld bij hun raadspel op de Hartemèrt. Hierbij moest het juiste aantal pillen worden geraden in een glazen pot.

Cor zat met zijn gok van 950 het dichtst bij het juiste aantal van 936.

Afgelopen weekend werden zij door regisseur Antonet van der Heijden blij verrast met de twee kaarten en een feestelijk boeket bloemen.

Iedereen die net als de familie van den Berg graag naar de theatervoorstelling van ‘One flew over the cuckoo’s nest’ wil gaan, kan online kaarten kopen via de website van Meij: www.stichtingmeij.nl. U kunt er ook voor kiezen om ze bij Tabakszaak van Roessel in Schijndel te kopen. In Sin-Oedenrode zijn de kaarten verkrijgbaar bij boekhandel het Paperas.